۱۵هکتار از جنگل‌های بلوط شهرستان چرام در آتش سوخت
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۱۹۰۳

۱۵هکتار از جنگل‌های بلوط شهرستان چرام در آتش سوخت

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری چرام گفت: در آتش سوزی شب یکشنبه در جنگل‌های کوه سیاه این شهرستان ۱۵هکتار از درختان بلوط این منطقه در آتش سوخت.

۱۵هکتار از جنگل‌های بلوط شهرستان چرام در آتش سوخت

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو،صادق پورمند، رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری چرام گفت: آتش سوزی جنگل‌های بلوط منطقه کوه سیاه این شهرستان ساعت ۲۱ شب گذشته آغاز شد.


پورمند بیان کرد: در کمترین زمان ممکن کار اطفای حریق از سوی نیرو‌های اطفای حریق و مردمی آغاز و با توجه به سخت گذربودن منطقه آتش سوزی بامداد امروز مهار شد.


رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری چرام تصریح کرد: با بررسی کارشناسان بیش از ۱۵ هکتار از بلوط‌های کهنسال این منطقه طعمه حریق شد.


وی با بیان اینکه بنظر می‌رسد علت این آتش سوزی عمدی باشد افزود: نیرو‌های منابع طبیعی در حال پایش منطقه هستند و تا اطمینان کامل از مهار آتش در محل حضور دارند.

منبع: ایرنا
پربازدیدترین آخرین اخبار